EGARA FUTSAL

 Què fem: som una entitat esportiva sense ànim de lucre on utilitzem el futsal com eina educativa per tal de créixer com a persona (esforç, respecte, companyonia, lleialtat, gratitud, compromís…) i apostem per la diversitat i la inclusió.

Contem amb equips escolars i federats, tan en la federació catalana de futbol com en la federació catalana de futbol sala.

– Equips femenins: formem esportistes des de la igualtat, trencant estereotips i donant a la ciutat l’opció del futsal femení des de la iniciació.

– Equip CSMA, equip dirigit a persones amb problemes de salut mental, juntament amb familiars, professionals o qualsevol altre persona que en vulgui formar part.

Una de les nostres prioritats és la integració del jovent de la nostra ciutat, aconseguint i fomentant una idea d’esport inclusiu i per a tots i totes incidint en què el tema econòmic no sigui un inconvenient: àmbit escolar (10 euros) com federatiu (entre els 15- 20 euros)

Com puc participar: 

-Si ets una PERSONA que t’agrada l’esport, indiferentment de l’edad, sexe, gènere, país d’origen, capacitats diverses, salut mental, etc al nostre club tothom és benvingut: el més important és tenir compromís i ganes de passar-t’ho bé.

-Si ets una ENTITAT: esplais, clubs, centres educatius, centres de salut… i vols col.laborar amb nosaltres, lluitem per enfortir el teixit associatiu de Terrassa i poder crear projectes conjunts per arribar a més gent. Nosaltres podem facilitar material, monitors i la experiència i suport que necessiteu.

-Necessitem més PATROCINADORS per sufragar els costos dels equips. 

Traduir »