ASSOCIACIÓ DE FAMILIES CON AFECTADOS DE PATOLOGÍA DUAL

 

Què fem: Som familiars de persones amb un trastorn dual i d’elevada complexitat, que lluitem perquè se’ls atengui en el sistema públic d’una forma coherent ja que tal i com diu la OMS, ls trastorns addictius estan considerats un trastorn mental tractable, que hauria de ser atesa per especialistes preparats per ser de difícil diagnòstic.

Volem representar a les centenars de milers de famílies que a dia d’avui ens trobem en una situació totalment desesperada, marginats, i incompresos, i el més greu, acusats de no haver sabut educar els nostres fills en hàbits sans.

Som famílies destrossades per no haver tingut mitjans sanitaris, ni físics ni legals per prestar ajuda als nostres fills/es.

AFAPD vol treballar per aconseguir una societat més justa, més inclusiva per la

inexistència de centres d’ingrés de mitja i llarga estada només existeixen en el sector privat, on la majoria d’aquests malalts no poden accedir.

Es necessiten recursos urgents per a la detecció, estudi i tractament ja que la salut integral és un DRET de tot ésser humà que es defineix en un ser (Bio-psico-social).

Com puc participar: Si teniu familiars o simpatitzants amb aquest tema, associa’t i lluita amb nosaltres, quants més siguem molt millor per lluitar entre tots per aconseguir força per canviar les coses. Entre tots fem força!

Contacte: 629972352

Adreça: Avd. De Béjar, 242, 3o 1a (08226)

www.familiaspatologiadual.es

 

Traduir »