Posa't en Contacte

Vols fer una pregunta o simplement vols posar-te en contacte?

Envia Missatge

9 + 8 =

Nota: Per a la protecció de la web, és necessari emplenar el resultat de la suma

** RESPONSABLE: És el nostre deure informar-lo que les dades personals que em faciliti omplint aquest formulari seran tractades pel Grup d’esplai la Fabrica com a responsable d’aquest lloc web.

** FINALITAT: La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que sol·licito és gestionar la sol·licitud que realitzi en aquest formulari de contacte.

** LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat.

El fet de no introduir les dades personals que apareixen en el formulari com a obligatòries podria tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol·licitud

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de dades dirigint-se per escrit a info@xarxad6.org així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.xarxad6.org, com. o consultar la nostra política de privacitat.

Preguntes Freqüents

Puc presentar queixes?

No, aquesta web és de caràcter informatiu. Tenim un formulari de valoració on podràs donar la teva valoració i presentar suggerències que ens ajudarà molt a millorar.

Puc participar en més d’una entitat?

Sí, si tens el temps i la energia suficient pots participar en totes les entitats que vulguis, sempre amb el compromís que es demana en cada entitat.

Som un grup/entitat que ens agradaria aprendre sobre algún tema però no trobem cap lloc on es faci, que fem?

Poseu-vos en contacte amb el PUNT OMNIA més proper, aquests recursos s’adapten a les necessitats de la gent i els hi agrada molt tenir noves propostes. Exemple: digitalització de documentació, crear webs, programació, aprendre fer tràmits online, crear jocs, etc

Tinc una entitat al districte 6 i ningú m’ha contactat, puc participar a la web?

Sí, hi ha una gran quantitat d’entitats i hem intentat posar-nos en contacte amb totes però som humans així que potser ens hem deixat moltes interessants per posar. Contacta’ns a d6.dinamitzacio@gmail.com

És fàcil crear una entitat?

Si tens motivació tot és possible, només hauràs de seguir uns passos i tenir força per tirar-la cap endavant. Per començar necessites mínim 3 persones, la denominació social (nom) i saber l’àrea d’activitat i objecte social. Per més info, pots buscar per internet o posar-te en contacte amb alguna entitat de ‘’orientació a tràmits’’.

Traduir »