COMUNITAT BAHÁ’Í

DE TERRASSA

Què fem:  Som seguidors de les ensenyances de la Fe Bahá’í, que té com a objectiu aconseguir la unitat de tots els pobles i races de la terra, treballant per abolir  qualsevol tipus de prejudicis de raça, classe, gènere, religió, llengua… i sobretot prevenir la violència que tots ells pogueren generar. La Fe Baha’í es va establir a Terrassa a l’any 1954 i varem inaugurar el Centre Baha’í a l’any 1963 en el carrer de l’Hoquei del barri d’Egara.

-Activitats per a nens i nenes:  Oferim aquest servei com a suport a la tasca que realitzen els pares d’educar els seus fills i proveir-los de les eines per fer front als reptes del nostre temps. Cada dia gira en torn a una virtut. Així, mitjançant la memorització i l’estudi de cites i oracions, històries, jocs, dibuixos i cançons, els nens i nenes aprenen les qualitats que els éssers humans tenim i podem desenvolupar al llarg de la vida, com ara la generositat, l’amabilitat, l’amor, la justícia i el servei, entre d’altres.

-Activitats per a prejoves: El propòsit d’aquestes activitats és ajudar als adolescents a desenvolupar una estructura moral sòlida, a  “prendre a expressar-se, a no deixar-se arrossegar pel grup i a dirigir les seves energies cap al servei al barri i al seu entorn més proper.

-Trobades d’oració i meditació: Mitjançant els textos sagrats de totes les religions es profunditza sobre el nostre desenvolupament espiritual i el servei que podem oferir a l’entorn més proper.

-Trobades d’estudi: Cursos de creixement personal, que tenen per objectiu desenvolupar les qualitats, actituds i habilitats necessàries de cada persona, per tal de dedicar-se al servei de l’entorn mes proper.

On estem: Carrer Hoquei 161

Com pots participar: Trucant al telèfon de contacte

Contacte: bahaisterrassa@gmail.com

 https://bahaibarcelona.org/los-bahais-de-barcelona/#

http://bahai.es/

Traduir »