DELEGACIÓ ADER VALLÈS-

Associació de malalts del ronyó

 

Què fem: Ader, és una associació benèfica sense ànim de lucre, fundada l’any 1976 i declarada d’utilitat pública l’any 1986, dedicada a donar suport a les persones afectades d’insuficiència renal que reben tractament d’hemodiàlisi o bé están trasplantades de ronyó així com a les seves famílies. Desenvolupa també una tasca de divulgació i conscienciació social per a prevenir la malaltia renal i per a donar a conèixer a la població la terapèutica del trasplantament renal i la importància de la donació altruista d’òrgans perquè el trasplantament sigui possible.

Per aconseguir aquests objectius oferim: suport individual i familiar, conferències periòdiques, jornades científiques, assessorament laboral i psicològic, assessorament dietètic,rehabilitació física, activitats d’oci, tallers.

Com puc participar: pot participar tota persona que vulgui, les persones que no tinguin la malaltia se’ls donarà una breu explicació de la malaltia i de l’associació o repartir revistes i fullets de ADER. Serien els voluntaris que ens farien un cop de mà

Contacte: Eugeni Coll – 646 140 912 – collcarmona@hotmail.com

Adreça: Centre Cívic. President Macià – Rbla Francesc Macià, 189 

Link: www.aderrenal.org ader@aderrenal.org

Traduir »