FUNDACIÓ NPH

 

Que fem: ONG que dona suport al conjunt de programes de Cooperació al Desenvolupament implementats i executats pels seus socis locals a Llatinoamèrica i El Carib. La Fundació NPH contribueix amb recursos humans voluntaris i amb finançament al desenvolupament de projectes que les contraparts locals porten a terme en tots els països on és present NPH, des de l’any 1954.

Els socis locals de la Fundació NPH implementen 2 tipus de programes:

1-) Protecció a la infància que sofreix una situació d’orfandat, abandonament o vulneració dels seus drets en el nucli familiar a llars que acullen a 2.373 infants

2-) Prevenció i desenvolupament de la comunitat, que procura l’apoderament de famílies sense recursos (programes comunitaris i d’ajuda humanitària)

Missió de NPH: transformar la vida d’infants, joves, famílies i comunitats vulnerables a través de programes educatius, mèdics i de desenvolupament socioeconòmic.

Visió de NPH: un món sense pobresa on tots els infants desenvolupen el seu potencial únic i es converteixen en persones responsables i compromeses amb la societat.

Com puc participar: Com a soci de la Fundació o voluntari.

Adreça : C/Tortosa, 28 – 08227

Contacte: Loli Fernández Medina – 606798025  – esd@fundacion-nph.org

 https://fundacion-nph.org 

https://esportsalutdesenvolupamenthaiti.wordpress.com/

 

Traduir »