GRUP DE DONES D’EGARA

Som un grup de dones diverses de totes les edats amb l’objectiu d’organitzar activitats per fomentar la participació de la ciutadania en temes relacionats en l’empoderament i la visibilització de les dones i que vol fomentar la participació en projectes comuns amb altres entitats per portar a terme pràctiques educatives i socials en benefici de la comunitat i en contra de qualsevol tipus de discriminació.

ACTIVITATS SETMANALS:

Racons de vida:  Per descansar la ment i el cos, connectar amb nosaltres mateixes i empoderar-nos. Tots els dimecres de 19h a 21h.

Grup de marxa nòrdica: Fem exercici mentre gaudim de la natura i la bona companyia. Tots els divendres de 19h a 21h

ACTIVITATS QUINZENALS: 

Taller autoconeixement a través de l’escriptura: per donar valor a les nostres experiències.  Dijous matí i/o tarda

ACTIVITATS MENSUALS: 

Moviment expressiu: treballem les emocions i relaxem el nostre cos.  Dissabtes al matí .

Taller de lectura: Es proposa un llibre per llegir a casa i desprès el comentem. De vegades rebem la visita de l’escriptora.  Dissabtes tarda. 

ALTRES ACTIVITATS:  Manualitats, costura, ganxet. Classe d’iniciació a la informàtica, ús del mòbil.  Sortides culturals. Xerrades de diferents temàtiques:  de salut, emocions, igualtat de gènere, violència de gènere. Participacions i/o col·laboracions amb altres entitats del barri o ciutat: taller de soledat amb persones grans, cosir lletres pel CST, etc..

Com puc participar: pots participar en les nostres activitats fent-te sòcia.

Contacte: 653 234 657 – 626 929 586   – grupdonesegara@gmail.com

Adreça:  Plaça de la Inmaculada, 4

Traduir »