L'entitat RESCATE INOCENCIA ANIMAL necessita col.laboració

Aquest 23 de setembre és el dia de l’adopció de gossos i per aquest motiu aquesta entitat vol recordar la importància d’adoptar, tan a gossos com a gats, ja que encara que les xifres van millorant cada any, encara hi ha molts animals sense casa.

Segons l’estudi »El nunca lo haría» de la fundació Affinity sobre l’abandonament, la pèrdua i l’adopció d’animals de companyia a Espanya 2018 només al voltant d’un 40% dels gossos i gats que arriben a refugis i protectores és adoptat.

Des de Rescate inocencia animal lluiten cada dia per trobar noves llars, noves persones disposades a ajudar i encara que no puguin adoptar, recorden la importància de compartir les seves publicacions per a poder arribar a més gent.

Aquests darrers 2 mesos han aconseguit més de 10 adopcions, però encara queden molts animals que desitgen trobar a alguna persona per compartir aventures.

A sota podràs veure alguns dels animals que encara no tenen casa i que s’ha de fer difusió. Pot ser que en el moment que et possis en contacte ja haguin trobat a algú però no ho deixis estar i mira a les seves xarxes que hi hauràn uns altres!!

 Si t’interessa col.laborar, compartir, o només més informació:

https://www.instagram.com/rescateinocenciaanimal/

https://www.facebook.com/Rescateinocenciaanimal/

https://xarxad6.org/rescate-inocencia-animal/


 


Traduir »