Aquest passat diumenge 15 de maig es va celebrar un esdeveniment solidari al barri de Sant Pere Nord.

Van participar més de 30 entitats sense ànim de lucre per donar visibilitat al treball que fan i explicar els seus projectes. 

Entitats educatives i culturals: Comancheros MC, Mags del Vallès, la Colla Jove de Diables Sant Llorenç, Diables de Sant Pere Nord i l’esplai Farfalla.

Entitats regionals i del món:  Hermandad de San José de Abrucena, Associació cultural de Castilla la Mancha, el Centre Aragonès i l’Associació Deme (Malí), associació de residents senegalesos a Terrassa i l’associació Japonesa Tenshin.

Entitats de drets civils i de salut: Grup de Dones d’Ègara, Rescate Inocencia Animal, Amics d’en Ferràn, la PAH, Inmigrantes sin fronteras,  Ader (enfermetats de ronyó), Mutualitat las Arenas, Niños desaparecidos por la riada del 1962, Uniting Souls i l’associació de comerciants de Sant Pere nord.

Entitats esportives: Ègara Futsal i l’associació de Radiocontrol Terrassa i com entitats artístiques el Grup Minerva i l’associació de Jubilats de Sant Pere Nord.

Per últim, però no menys important, tenim les associacions veïnals de Sant Pere Nord, Las Arenas, Can Tusell, Ègara, Sant Llorenç i les entitats convidades FAVT i OAT.

Aquesta fira es va fer conjuntament amb Policias x Valientes, una associació sense ànim de lucre que fan diferents esdeveniments per aconseguir fons per la investigació del càncer infantil. Aquest dia es va celebrar ‘’Posa’t al seu cap Primavera’’ on van venir 30 perruquers/es de diferents indrets per tallar, pentinar o rapar a les persones que volien per una aportació econòmica de 5€.

Per saber més informació sobre aquest associació i tot el que fan:

https://www.policiasxvalientes.org/

https://www.instagram.com/policiasxvalientes/

Si vols saber tot el que fan les entitats: 

https://www.instagram.com/xarxad6/

Traduir »