DOS ESPAIS A L’AIRE LLIURE PER GAUDIR DEL CINEMA CATALÀ

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

Les dues sales al barri d’Egara són:

– Pati de l’AVV del barri: Plaça de la Inmaculada, 4

– Sala Polivalent de l’escola Nova Electra: Plaça d’Electra, 15

Les properes pel.lícules són: 

LA DONA IL.LEGAL: Divendres 17 de setempre a les 22:00h al Pati de l’AVV del barri

SINOPSI: Fernando Vila és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, Zita Krasniqi. Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, Juliet Okoro, una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas i aviat comença a destapar un cas de corrupció i abusos sexuals dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.

LES DUES NITS D’AHIR: Divendres 15 d’octubre a les 21:00h a la Sala Polivalent de l’escola Nova electra.

SINOPSI: Una nit d’estiu, Eric roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquesta mateixa nit,  Eric i els seus dos millors amics, Ona i Marcel, fan un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però,  acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Per més informació: https://www.ciclegaudi.cat/sales/terrassa/ 

 

 

Traduir »